5 Şubat 2009 Perşembe

... - ...

tahammülümün sonunu geçeli ne kadar zaman oldu?

bu sıralar üzerinde en sık dü
şündüğüm kelimelerden biri "riyakâr".
bunca zaman, bunca iyi bilirken, neden bulamamı
şım bilemedim.

e
şşeğim ben, daha götündeki çamur kurumadan habire gidip yeniden aynı çamura oturan..
ama ara sıra en azından bu durumdan sıkılıyorum, bu bile bi
şey..

4 yorum:

Adsız dedi ki...

bişeyleri okuyunca bişeyler kırılır ya insanın içinde...içimde bişeyler kırıldı.Neden bilmiyorum.Yazdığın herşeyi üzerime alındım, ne yaptığımı düşündüm...Sonra bu tip paranoyalar bi yerlerden tanıdık geldi, abartıyorum dedim, ona benzedim, yapmamalıyım..Ama ya sahiden öyleyse..belki beni görmeye "bile" tahammül edemiyor dedim kendime kalbim acıyarak, o kadarla da kalmadım "bile" yi neye dayanarak koyduğumu düşündüm..kimdim ki ben, diğerlerinden neden farklı olucaktım ki, üstüne basa basa belirttiği gibi o artık eski o değildi,ve ben de eski o'nun arkadaşıydım,şimdi yeni bi hayatı vardı evi kocası yemekleri köpeği,köpeğinin salyaları..
bir sürü şey düşündüm...içim acıdı..
yapmamalıyım.

shadowboxer dedi ki...

"kimdim ki ben, diğerlerinden neden farklı olucaktım ki"

öncelikle bu soruyu kendisine soramayan, ve diğerlerinden farklı olduğuna emin olanlardan farklıymışsın, buradan bu sevindirici çıkarıma varmak mümkün, çünkü etrafım bu yazdıklarımın hep başkası için yazılmış olduğuna 100% inanmış, çünkü götümdeki çamur kurumadan oturduğum bir yenisine alışmış insanlar ile dolu. elbette bu, ben bunu böyle yaptığımdan böyle oldu, kimsenin bir suçu yok..

öte yandan, kimsenin bir şey yapmasına gerek olmaksızın, öyle günler var ki, ergenlikte bırakılması gereken ama bırakılamamış o düşünce ile "madem herkesi öldüremiyorsun, ozaman kendini öldür" diyorum yine..

yani evet, kimseyi görmeye tahammülüm yok pek çok gün, sen her kimsen, seni "bile" hatta içini rahatlatacaksa kendimi bile..

Adsız dedi ki...

gerçekten bilemedin mi benim kim olduğumu?
adımı yazmayı unutmuşun oysa nefret ederim kimliksiz yorumlara..
beni hala özlememişsin ya...otuzuma dayadığım merdivenden düşüp omurgamı kırsam yeri...
sevgiler
y.

shadowboxer dedi ki...

omurga kırığı ömrünün sonuna dek bakıma muhtaç yaşamana sebep olacağından kendini öldürmeni tavsiye ederim.

benim y diye bir arkadaşım yok, ya da hatırlamıyorum, ki hatırlamıyorsam bu da onu yok yapar, acıklı bir durum sanırım, ama böyle, gerçek bu. bu şartlar altında yazdıklarımı üzerine alınman yersiz, çünkü senden bahsetmiyormuşum, bunu anladık. bu şartlar altında içinin acıması da gereksiz, çünkü senden bahsetmiyormuşum, bunu da anladık.

velhasıl, sen gerçekten eski "o"nun arkadaşıymışsın demek, ben tanımadığıma göre.

yapmamalıymışsın evet.